Corona

Ook wij houden ons volledig aan de Corona protocollen:

  • De zaal, waarin we spelen is groot en daarom kunnen we ons ook houden aan aan de 1,5 meter richtlijn. Hierdoor is onze capaciteit helaas wel beperkt.
  • Er is nog plek. Wil je erbij zijn: koop dan snel een kaartje.
    Klik direct door naar de kaartverkoop
  • De 1,5 meter is overal geïmplementeerd van de ingang tot de zitplek, met 1 uitzondering: mensen die samen een kaartje hebben gekocht zetten wij naast elkaar in de zaal, daar wij ervan uitgaan dat zij uit 1 huishouden komen.
    Mocht je wel samen een kaartje hebben gekocht, maar niet naast elkaar willen of mogen zitten, geef dat dan even aan via een e-mail aan info@toneelgroeppionier.nl. Dan zorgen we dat er 1,5 meter tussen jullie stoelen is.
  • Voor de spelers geldt: acteren is een contact beroep (of in ons geval: contact hobby). Wij komen wel bij elkaar in de buurt en dat mag volgens de richtlijnen.Natuurlijk maakt iedereen zijn eigen afweging

Als je het risico niet wilt aangaan dan is er de mogelijkheid om naar en ná de voorstelling te kijken via een video registratie!

Bestel de video registratie:

Wil je een link naar die video registratie ontvangen? Dan kun je binnen onze kaartverkoop een voucher kopen voor 5 euro.
Je steunt Pionier hiermee financieel en je kunt de voorstelling tóch nog (een soort van) meemaken.
Je krijgt van ticketkantoor een ticket toegestuurd, maar daar hoef je niets mee te doen: je krijgt van ons een link naar de video toegestuurd in de week na de voorstelling. Of later, als je later je voucher koopt. De actie loopt tot eind oktober.

Mensen die de voorstelling in den lijve bezoeken krijgen ook de link toegestuurd.